Kvalita a automotive

Bezpečnost potravin - změny v požadavcích norem FSSC v 6, IFS v. 8 a BRC v. 9

Změny v normách a na co si dát pozor.
Rozsah:
1 den, 8 hodin
Obsah:
  • ISO 22000:2018   
  • Přehled aktuální legislativy ČR/EU v oblasti bezpečnosti potravin a obalů pro potraviny    
  • Představení pojmů ISO 22 000:2018, resp. ČSN EN ISO 22000:2019    
  • Kontext organizace a požadavky zainteresovaných stran    
  • Odpovědnost vedení    
  • Plánování a řízení rizik    
  • Podpora    
  • Provoz včetně řízení HACCP    
  • Hodnocení výkonnosti    
  • Zlepšování    
  • Management služeb    
  • Food defence, tj. obrana potravin    
  • Food fraud , tj. ochrana před potravinářskými podvody   
  • Speciální požadavky verze 6

Cílem kurzu je, aby si účastníci doplnili své znalosti v systému zajišťování bezpečnosti potravin, které jim umožní zlepšování stávajícího zavedeného systému bezpečnosti potravin a splnění požadavků zákazníků. Kurz představí účastníkům požadavky normy ISO 22000:2018 a HACCP. Součástí kurzu je rovněž prohloubení znalostí požadovaných standardem FSSC v. 6.

Kurz je určen pro představitele vedení v potravinářských firmách, manažery zajišťování bezpečnosti potravin, vedoucí pracovníky potravinářské výroby, interní auditory kvality a HACCP.

Lektoři:
Ing. Libuše Cikánková, Auditor kvality a bezpečnosti potravin
Cena:
3 267 Kč vč. DPH
Manažer:

Katalogy vzdělávání ke stažení

Katalog Stáhnout

(2,9MB, *.pdf)

Kontakt


DTO CZ, s.r.o.
Mariánské náměstí 480/5
709 00 Ostrava - Mariánské Hory


Tel.: (+420) 595 620 111
Datová schránka: 7itt4x4


E-mail: dtocz@dtocz.cz
Mapa: Zobrazit sídlo DTO na mapě

Partneři

Logo partnera

Český svaz vědeckotechnických společností je jediným zakladatelem a společníkem DTO CZ, s.r.o.